Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

Onze werkwijze
Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg.

Onze werkwijze

Terrasur, kan het gehele traject verzorgen: van ontwerp tot aan plaatsing. Maar dat hoeft niet. U bepaalt waar uw behoeftes liggen, en waar Terrasur u het beste van dienst kan zijn. Dat is pas maatwerk.
Wij leveren wat u nodig heeft, op tijd en volgens de gemaakte afspraken.

Stap 1: Uw wensen

Uw wensen en ideeën vormen de start van het proces. Waar zou u het marmer voor willen gebruiken? Waar moet het bij passen? Heeft u al een kleur in gedachte? Juist in deze fase kijken we naar welke materialen het beste passen bij uw wensen. We kijken samen naar voorbeelden, afmetingen, kleuren, structuren, kwaliteiten. Tevens kijken we naar de best geschikte materialen qua toepassing (binnen/buiten of bijvoorbeeld de badkamer) en de gewenste afwerkingen. En wat is standaard (bijv de vloertegels), en wat moet er nog ontworpen worden (customized)? Uiteraard bespreken we ook de prijzen van de verschillende materialen. Tenslotte bespreken we ook wat u bij Terrasur zou willen afnemen, het volledige traject of dat u bijvoorbeeld het leggen/plaatsen liever zelf zou willen verzorgen. Bij ons mag u het bepalen.

In deze fase vormt u zich een goed idee van wat er mogelijk is, en ontwikkelt hierdoor vaak nog nieuwe inzichten. Zelfs als het niet tot een opdracht komt, heel waardevol!

Stap 2: De offerte

Als we eenmaal gezamenlijk hebben bedacht hoe we een en ander zouden willen realiseren, ontvangt u van ons een voorstel, waarop u terugvindt hoe we uw wensen realiseren, type materiaal, kwaliteit, afwerking, afmetingen/hoeveelheden, levertijd/condities en uiteraard de prijs. Onze offertes zijn vaak nog basis om eventuele vervolgvragen te beantwoorden en om te kijken of alle informatie goed is verwerkt. Wij vinden het van belang is hier gezamenlijk tijd aan te besteden, zodat alles helder en duidelijk is. De meeste teleurstellingen ontstaan door onduidelijkheden in de beginfase en dat willen we bij Terrasur  proberen te voorkomen.

Stap 3: Productie en levering

Alleen als u ervan overtuigd bent, dat Terrasur de beste keuze is, dan geeft u ons de opdracht om de bestelling in productie te nemen. In geval van een customized ontwerp start de opdracht met het maken van ontwerptekeningen , alvorens onze leveranciers kunnen starten met de productie. In het geval van gangbare standaard producten zoals vloer/wandtegels, worden deze direct geproduceerd danwel uit voorraad geleverd. Op elk moment van de productiefase kan het zijn dat vooraf nog een extra materiaalselectie/kwalificatie plaatsvindt door Terrasur. Terrasur verzorgt ook het transport aan huis middels gespecialiseerd transport.

Stap 4: Plaatsing en nazorg

Terrasur werkt samen met gespecialiseerde bedrijven  om de producten te verwerken en te plaatsen bij u thuis. Vloeren leggen, schuren, polijsten, een terras aanleggen of een keukenblad plaatsen. Maar het kan ook zijn, dat u zelf liever een bedrijf uitkiest om dit te laten doen, alles op basis van wat u het prettigste vindt. Terrasur wil wel graag hierbij betrokken blijven zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

Onze service en nazorg bestaat uit het behandelen van serviceverzoeken zoals het leveren van technische informatie, beantwoorden van onderhoudsvragen en het uitvoeren van nabehandeling, reparaties, of herstelbehandeling (bijv schuren/polijsten).

Prijzen

Bij ons vindt u geen prijzen op de website. En ook geen kortingen. Domweg omdat er teveel variabelen zijn om die op voorhand te kunnen bepalen. En het past niet onze filosofie om net als vele anderen te lokken met onmogelijke prijzen en vervolgens achteraf allerlei toeslagen of meerwerk toe te voegen. Als wij uw vraag helder hebben, dan maken wij een uiterst concurrerende aanbieding. De mooiste producten tegen de scherpste prijs. Dat mag u van ons verwachten, omdat het onze missie is om zoveel mogelijk mensen van marmer te laten genieten.  Want dat is onze passie.

INTERESSE? BEL, MAIL, APP OF BEZOEK ONS!

Wij staan altijd voor u klaar!
Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden