Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

NATUURSTENEN VLOER

De meest geschikte oplossing in moderne huizen met vloerverwarming.

De natuur in huis met echte natuurstenen

Natuursteen in huis geeft een heel persoonlijke en warme uitstraling. Door veel mensen wordt marmer geassocieerd met zeer exclusief, maar qua prijs hoeft dat niet het geval te zijn. De vanaf prijzen voor natuurstenen bij Terrasur zijn niet duurder dan een gemiddelde keramische tegel. Wél is het effect  totaal verschillend. Want hoewel er tegenwoordig ook goedkope marmer-look-a-like tegels zijn, zij komen nooit in de buurt van de echte marmeren tegels.

De toonschakeringen, de adering en de “diepte” in de structuur van het marmer kan nu eenmaal nooit goed worden nagebootst. Een marmeren vloer ademt stijl en klasse uit. Het is een persoonlijk verlengstuk van uw eigen woonstijl of dat nu trendy, klassiek, modern of juist wat uitbundiger is. Voor elke stijl is er een mooie combinatie van een marmeren vloer en de rest van het interieur te maken. Marmer is de beste keuze in combinatie met vloerverwarming. Waar vroeger natuurstenen tegels wel eens als “een koude vloer” werd ervaren, is een marmeren vloer met vloerverwarming t ultieme gevoel van luxe.

Onze natuurstenen zijn geschikt voor iedere toepassing

Als combinatie met een natuurstenen vloer kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een bijpassend marmeren keukenblad, een achterwand of een haardplateau. Terrasur laat u graag de mogelijkheden hierin zien, er zijn al aanrechtbladen in marmer voor minder dan €1000,- compleet op maat gemaakt met gaten, randafwerkingen en uitsparingen! Hoewel er de laatste jaren veel mooie en goede materialen voor keukenbladen zijn ontwikkeld, blijft een marmeren keukenblad iets heel speciaals. Niets kan tippen aan de bijzondere uitstraling die marmer geeft aan uw (design)keuken. Terrasur kan u hier verschillende voorbeelden van laten zien.

Ook de luxe van een natuurstenen vloer? Bij Terrasur betaalbaar voor iedereen

LAAT U TERUGBELLEN VOOR DIRECT ADVIES

Bel mij terug

Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden