Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

NATUURSTEEN IN DE WOONKAMER

Ervaar de luxe van marmeren tegels in uw eigen badkamer.

Vloertegels tot 60×60(standaard) maar ook in grotere maten

Vele afwerkingen mogelijk

Gegarandeerd Europees kwaliteitsproduct

Al vanaf €39,- /m2 (excl. BTW)

Een warme uitstraling thuis

Natuursteen in de woonkamer (en hal), geeft een heel persoonlijke en warme uitstraling. Door veel mensen wordt marmer geassocieerd met zeer exclusief, maar qua prijs hoeft dat zeker niet het geval te zijn. De vanaf prijzen voor marmeren vloertegels bij Terrasur zijn niet duurder dan een gemiddelde keramische tegel! Het effect is echter totaal verschillend. Want hoewel er tegenwoordig ook marmer-look-a-like tegels zijn, zij komen nooit in de buurt van de echte marmeren tegels.

De toonschakeringen, de adering en de “diepte” in de structuur van het marmer kan nu eenmaal nooit goed worden nagebootst. Een marmeren vloer ademt stijl en klasse uit. Het is een persoonlijk verlengstuk van uw eigen woonstijl of dat nu trendy, klassiek, modern of juist wat uitbundiger is. Voor elke stijl is er een mooie combinatie van een marmeren vloer en de rest van het interieur te maken. Marmer is de beste keuze in combinatie met vloerverwarming. Waar vroeger natuurstenen tegels wel eens als “een koude vloer” werd ervaren, is een marmeren vloer met vloerverwarming t ultieme gevoel van luxe.

Eindeloze mogelijkheden voor een marmeren vloer

De keuze in kleuren, afwerkingen en vormen, in marmer is zo enorm groot, dat mensen zich erover blijven verbazen dat die kleuren allemaal in de natuur te vinden zijn. Van wit tot zwart, van creme tot het donkerste bruin, van geel en roze tot dieprood, er zijn zelfs lichtblauwe marmersoorten! U kunt bij Terrasur een grote variëteit aan marmer vinden waarmee eindeloos te combineren valt. Vloertegels zijn er in alle standaard maten (tot 60x60cm) en grotere maten zijn op aanvraag. Veelal werken we veelal met vloertegels van 2 cm dik, die rechtstreeks verlijmd worden op de vloer, er zijn ook dunnere varianten beschikbaar.

De meeste marmeren vloeren worden gelegd met gezoete of gepolijste tegels. Het is ook mogelijk om de vloer met “ruw gezaagde” tegels te leggen, en deze vervolgens in stappen te steeds gladder op te schuren. Het voordeel hiervan is, dat de marmeren vloer volledig vlak is en zelfs de voegen vlakgeschuurd worden. Het eindresultaat is de mooiste vloer die in marmer te realiseren is, die lijkt uit één geheel te bestaan, zonder voelbare voegen en overgangen. Door de extra schuurbewerkingen is deze marmeren vloer wel wat duurder. Terrasur levert marmeren vloeren door heel Nederland.

Bekijk hoe natuursteen in een woonkamer eruit kan zien

LAAT U TERUGBELLEN VOOR DIRECT ADVIES

Bel mij terug

Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden