Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

NATUURSTEEN VLOERTEGELS

De beste oplossing in combinatie met vloerverwarming.

Stijl en klasse dankzij natuursteen

De keuze in kleuren, afwerkingen en vormen, in marmer is zo enorm groot, dat mensen zich erover blijven verbazen dat die kleuren allemaal in de natuur te vinden zijn. Van wit tot zwart, van creme tot het donkerste bruin, van geel en roze tot dieprood, er zijn zelfs lichtblauwe marmersoorten! U kunt bij Terrasur een grote variëteit aan marmer vinden waarmee eindeloos te combineren valt. Vloertegels zijn er in alle standaard maten (tot 60x60cm) en grotere maten zijn op aanvraag. Veelal werken we veelal met vloertegels van 2 cm dik, die rechtstreeks verlijmd worden op de vloer, er zijn ook dunnere varianten beschikbaar. De meeste marmeren vloeren worden gelegd met gezoete of gepolijste tegels. Het is ook mogelijk om de vloer met “ruw gezaagde” tegels te leggen, en deze vervolgens in stappen te steeds gladder op te schuren.

Het voordeel hiervan is, dat de marmeren vloer volledig vlak is en zelfs de voegen vlakgeschuurd worden. Het eindresultaat is de mooiste vloer die in marmer te realiseren is, die lijkt uit één geheel te bestaan, zonder voelbare voegen en overgangen. Door de extra schuurbewerkingen is deze marmeren vloer wel wat duurder. Terrasur levert marmeren vloeren door heel Nederland.

Combineer andere mogelijkheden voor jarenlange plezier

Als combinatie met een marmeren vloer kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een bijpassend marmeren keukenblad, een achterwand of een haardplateau. Terrasur laat u graag de mogelijkheden hierin zien, er zijn al aanrechtbladen in marmer voor minder dan €1000,- compleet op maat gemaakt met gaten, randafwerkingen en uitsparingen! Hoewel er de laatste jaren veel mooie en goede materialen voor keukenbladen zijn ontwikkeld, blijft een marmeren keukenblad iets heel speciaals. Niets kan tippen aan de bijzondere uitstraling die marmer geeft aan uw (design)keuken. Terrasur kan u hier verschillende voorbeelden van laten zien.

Bekijk zelf hoe natuursteen vloertegels eruit zien

LAAT U TERUGBELLEN VOOR DIRECT ADVIES

Bel mij terug

Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden