Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

MARMEREN WASTAFELBLAD

Wij maken wastafelbladen geheel naar wens en volledig op maat.

Veelal gepolijst of gezoet afgewerkt

Creatieve oplossingen voor badkamerontwerp

Losse wastafelbladen en achterwanden op maat

Al vanaf €39,- /m2 (excl. BTW)

Een volledig unieke wastafelblad

Baden in een luxe badkamer dat volledig uniek is. Dat effect geeft het verwerken van marmeren wastafelblad in uw eigen badkamer. Marmer ( of natuursteen ) wordt al sinds de begin van onze jaartelling gebruikt voor badkamers. En niet voor niets. Marmer is door z’n samenstelling en het gesloten oppervlak, een uiterst hygiënisch en makkelijk schoon te houden materiaal wat een leven lang meegaat. Het gebruik van marmeren tegels in de badkamer creëert een uitstraling die met geen enkele ander materiaal te verkrijgen is. Exclusief en persoonlijk, door eindeloze combinatiemogelijkheden van kleuren en afwerkingen.

Het schoonhouden van uw wastafelblad en badkamer

Het onderhoud van marmer in de badkamer is eigenlijk niet anders elke andere badkamer. Voor het in gebruik nemen van de badkamer verdient het aanbeveling om het marmer te impregneren, waarmee het materiaal nog beter beschermd is tegen vuil en bovendien waterafstotend. Marmeren tegels in de badkamer zijn gemakkelijk schoon te maken met een dweil met warm water en edelzeep of allesreiniger. Het enige wat moet worden vermeden is het gebruik van azijn of andere zuurhoudende materialen (wij adviseren HG kalkverwijderaar of voegenreiniger) bij het schoonmaken. Azijn is zuur en daardoor uitstekend geschikt om kalk te verwijderen, maar het zorgt er tevens voor dat het marmer dof wordt. Als u hier maar een beetje op let, dan behoudt u de mooiste badkamer voor t leven. Marmer leeft en verveelt nooit.

Voor iedere vraag omtrent marmer e/of natuurstenen, neem gerust contact met ons op om naar onze mogelijkheden te vragen, wij helpen u graag.

Hoe zou een marmeren wastafelblad eruit kan zien bij u thuis?

LAAT U TERUGBELLEN VOOR DIRECT ADVIES

Bel mij terug

Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden