Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

MARMEREN VLOER

Diverse kleuren leverbaar al vanaf €39,- (excl, btw) p/m2

Voordelig en kwalitatief marmer in huis

Een marmeren vloer geeft een heel persoonlijke en warme uitstraling. Door veel mensen wordt marmer geassocieerd met zeer exclusief, maar qua prijs hoeft dat zeker niet het geval te zijn. De vanaf prijzen voor marmeren vloertegels bij Terrasur zijn niet duurder dan een gemiddelde keramische tegel! Het effect is echter totaal verschillend. Want hoewel er tegenwoordig ook marmer-look-a-like tegels zijn, zij komen nooit in de buurt van de echte marmeren tegels. De toonschakeringen, de adering en de “diepte” in de structuur van het marmer kan nu eenmaal nooit goed worden nagebootst. Een marmeren vloer ademt stijl en klasse uit. Het is een persoonlijk verlengstuk van uw eigen woonstijl of dat nu trendy, klassiek, modern of juist wat uitbundiger is.

Het onderhoud van een marmeren vloer in de woonkamer is eenvoudig. Marmeren tegels zijn gemakkelijk schoon te maken met een dweil met warm water en edelzeep of allesreiniger. Het enige wat moet worden vermeden is het gebruik van azijn of andere zuurhoudende materialen. Eventueel kan voor het in gebruik nemen van de marmeren vloer, deze nog worden geïmpregneerd, waarmee het materiaal nog beter beschermd is tegen vuil en enigszins waterafstotend. Na een aantal jaren kan het bijvoorbeeld mooi zijn om uw marmeren vloer een opknapbeurt te geven, bijvoorbeeld door een schuur/polijstbewerking en opnieuw impregneren. Uw vloer is daarna weer als nieuw!

Maak uw vloer helemaal uniek met een eigen ontwerp

Verder heeft Terrasur in combinatie met een marmeren vloer ook unieke mogelijkheden om bijvoorbeeld een mooi figuren voor u te ontwerpen in marmer, welke bijvoorbeeld in de hal of juist midden in de woonkamer worden ingelegd. Wij maken hierbij gebruik van de modernste productiemethoden, waardoor deze figuren zeer nauwkeurig en tegen zeer scherpe prijzen kunnen worden gefabriceerd. Terrasur werkt graag uw ideeën verder uit in een mooi ontwerp!

Een marmeren vloer nodig? Bel ons dan direct!

LAAT U TERUGBELLEN VOOR DIRECT ADVIES

Bel mij terug

Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden