Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

NATUURSTENEN VOOR BUITEN

Onze natuurstenen zijn ook perfect geschikt voor buitengebruik.

Marmeren tegels voor buitenterras va. €59,-/m² excl. BTW

Marmer is uitstekend geschikt voor buiten op het terras. En eigenlijk is het vreemd dat er niet meer marmer wordt gebruikt in onze terrassen. De Marmeren tegel van Terrasur, geven uw terras zoveel meer allure, zoveel meer uitstraling…Daar kan geen beton of zelfs de aan populariteit winnende keramische tegel tegenop. En de prijzen bij Terrasur liggen in dezelfde orde van grootte als een keramische tegel! Op een paar uitzonderingen na, zijn de meeste marmersoorten en travertin, uitstekend geschikt om buiten op het terras te worden ingezet, ze zijn vorstbestendig en blijven ook na jaren mooi. Net als bij andere soorten tegels, dient een voor een terras met marmeren tegels, de ondergrond voorzien te zijn van 15cm getrild zandbed, waarvan de bovenste 5 cm liefst vermengd met cement (een gestabiliseerde zandondergrond). De marmeren tegels dienen goed op afschot te worden gelegd zodat het water goed wegloopt en liefst afgevoegd te worden met een open cementmortel (zodat onkruid geen kans krijgt). Voor het terras adviseren wij marmeren tegels van 3 cm dikte. Uiteraard is het ook mogelijk om het terras buiten op een gestorte betonnen vloer aan te brengen, waarop de marmeren tegels verlijmd kunnen worden, in dat geval kan ook gekeken worden naar marmeren tegels van 2 cm.

Mogelijkheden en afwerkingen van marmeren tegels voor buiten

Marmeren tegels voor het terras zijn in verschillende soorten en afmetingen verkrijgbaar (standaard is tegenwoordig 60x60cm, maar ook groter is mogelijk of in bijv Romaans verband). Tevens zijn er voor de natuurstenen tegels voor buiten verschillende afwerkingen mogelijk. Uiteraard is het minder handig om voor een terras een hele gladde afwerking te kiezen (zoals gepolijst), daarom adviseren wij dat niet. Beter is een marmeren tegel te kiezen met een wat grovere afwerking, variërend van alleen verouderd en geborsteld, of zelfs een “sandwash” of gestraald. Het mooie van een verouderde en geborstelde vloer, is dat er wel een goed reliëf ontstaat in het oppervlakte van het marmer, maar dat aderstructuur en de kleur intensiteit van de steen wel duidelijk zichtbaar blijft.

Impressies van natuurstenen voor een buitenterras

LAAT U TERUGBELLEN VOOR DIRECT ADVIES

Bel mij terug

Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden