Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

De soorten marmer bij Terrasur

Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken.

TERUG VAN WEGGEWEEST

Marmer is terug van weggeweest. Het heeft door zijn bijzondere samenstelling een natuurlijke uitstraling die nooit verveeld. Veel mensen denken vaak bij marmer aan een klassieke exclusieve uitstraling, maar Terrasur laat zien dat er veel meer mogelijk is. En nog een reden om voor marmer te kiezen is, de uitstekende combinatie met vloerverwarming. Het nadeel van de koude natuurstenen vloer van vroeger, is nu ineens een voordeel geworden.

EERLIJK NATUUR PRODUCT

Marmer is een eerlijk natuurproduct. Bij de productie van marmer wordt niet ontbost, komt nauwelijks CO2 vrij, en wordt tijdens het productieproces geen nare chemicaliën gebruikt. Er wordt gezaagd en gepoetst door electrische machines. En voor de plaatsing wordt lijm op basis van cement gebruikt. In vele opzichten is marmer één van de duurzaamste bodembedekkers voor uw vloer.

PRIMA TE ONDERHOUDEN

Marmer is prima te onderhouden en zelfs te repareren. Natuurlijk blijft marmer uiteindelijk een calciumhoudend materiaal en dus kwetsbaar voor zuren, maar wie hier goed mee omgaat, heeft een vloer voor het leven, en bovendien, een vloer die na een poets/polijstbewerking gewoon weer als nieuw is!

BEKIJK ONZE SOORTEN MARMER

Marmer is een natuurproduct waarbij iedere steen uniek is. Daarnaast zijn er in de meeste soorten marmer verschillende kwaliteiten en kleurtonen beschikbaar, van rustiek tot prime en van licht tot donker. De afbeeldingen hieronder geven een alvast een beeld van de geweldige diversiteit aan soorten maar er is altijd meer… Om zo goed mogelijk te weten welk materiaal, kwaliteit en afwerking u zoekt, is het altijd verstandig om eerst de materialen zelf te zien in onze showroom of bij u op locatie.  Mocht u meer willen weten van onze marmersoorten of juist van een ander type marmer, neem dan gerust even contact met ons op.

Laat u vrijblijvend terugbellen voor advies in marmer

Bel mij terug

Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden