Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

MARMER TEGELS

Tegels van marmer bieden de meest luxe uitstraling.

Marmer van Terrasur: kwaliteit voor een betaalbare prijs

Bij Terrasur is heel veel mogelijk. Wij hebben eigen ontwerpmogelijkheden en kunnen de meest ingewikkelde vormen en figuren in marmer maken. Daarom kun je ook met een eigen idee zoals een figuur in de vloer of een huisnummer in verschillende kleuren marmer, heel goed terecht bij Terrasur. Wij helpen u om uw speciale wensen te realiseren. Door gebruik te maken van moderne productietechnieken kunnen we zelfs marmer op maat tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Combineer andere mogelijkheden voor jarenlange plezier

Echte marmer tegels geven een heel persoonlijke en warme uitstraling. Door veel mensen wordt marmer geassocieerd met zeer exclusief, maar qua prijs hoeft dat zeker niet het geval te zijn. Wist u dat de vanaf prijzen voor marmeren vloertegels bij Terrasur zijn niet duurder dan een gemiddelde keramische tegels?

Het effect is echter totaal verschillend. Want hoewel er tegenwoordig ook marmer-look-a-like tegels zijn, zij komen nooit in de buurt van de echte marmeren tegels. De toonschakeringen, de adering en de “diepte” in de structuur van het marmer kan nu eenmaal nooit goed worden nagebootst. Een marmeren vloer ademt stijl en klasse uit. Het is een persoonlijk verlengstuk van uw eigen woonstijl of dat nu trendy, klassiek, modern of juist wat uitbundiger is. Voor elke stijl is er een mooie combinatie van een marmeren vloer en de rest van het interieur te maken. Marmer is de beste keuze in combinatie met vloerverwarming. Waar vroeger natuurstenen tegels wel eens als “een koude vloer” werd ervaren, is een marmeren vloer met vloerverwarming t ultieme gevoel van luxe.

Overtuig uzelf met onze marmer tegels – nu vanaf €39,- excl. btw p/m2!

LAAT U TERUGBELLEN VOOR DIRECT ADVIES

Bel mij terug

Vloertegels tot 60×60(standaard) maar ook in grotere maten

Vele afwerkingen mogelijk

Gegarandeerd Europees kwaliteitsproduct

Al vanaf €39,- /m2 (excl. BTW)

Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden