Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

MARMER OP MAAT

Wij geven maatwerk een nieuwe dimensie  en maken uw idee tot een betaalbaar product in marmer.

Welke maatwerk mogelijkheden zijn er?

Bij Terrasur gaan we graag verder dan standaard. Het is onze uitdaging om uw speciale wensen te vertalen in een mooi (interieur) ontwerp  in marmer. Elke vorm is bijna mogelijk en tevens vele randafwerkingen. U kunt daarbij denken aan speciale ontwerpen in de vloer, figuren, keukenbladen met speciale vormen, marmeren wastafelbladen in speciale vormen  en badkamervloeren in patronen en wanden. Tot slot is de kwaliteit van onze natuurstenen van topniveau. U zult van ons geen materialen ontvangen waar wij niet achterstaan. Bovendien geven wij altijd garantie op onze stenen.

Voor iedere vraag omtrent marmer op maat, neem gerust contact met ons op om naar onze mogelijkheden te vragen, wij helpen u graag.

Figuren in marmer

Bij Terrasur is er ook de mogelijkheid om uw eigen figuur, logo of zelfs uw huisnummer of naambord in marmer uit te voeren op maat. Figuren in marmer kunnen bijvoorbeeld in de woonkamer, badkamer of in de hal worden ingelegd. Uiteraard kunt u mooie kleurcombinaties maken van verschillende marmersoorten. Het is onvoorstelbaar hoeveel kleuren er in marmer bestaan, dus schroom niet uw ideeën met ons te delen! Ingewikkelde figuren worden door ons geheel in de computer ontworpen zodat u van te voren direct het toekomstige resultaat kunt zien. Bij de fabricage maken wij gebruik van de modernste productiemethoden, waardoor deze figuren zeer nauwkeurig en tegen zeer scherpe prijzen kunnen worden gefabriceerd.! Terrasur werkt graag uw ideeën verder uit in een mooi ontwerp!

Bekijk hieronder een impressie van marmer op maat

LAAT U TERUGBELLEN VOOR DIRECT ADVIES

Bel mij terug

Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden