Wij van Terrasur zijn er om het mogelijk te maken. Van ontwerp tot realisatie. Van inkoop van materiaal, tot en met plaatsing en nazorg. Flexibel en Tegen uiterst scherpe tarieven. Want wij werken direct met de daadwerkelijke groeves van waaruit straks uw product wordt gemaakt.

MARMER IN DE BADKAMER

Ervaar de luxe  van marmeren tegels in uw eigen badkamer.

Vloertegels tot 60×60(standaard) maar ook in grotere maten

Veelal gepolijst of gezoet afgewerkt

losse wastafelbladen en achterwanden op maat

creatieve oplossingen voor badkamerontwerp

Baden in een luxe uitstraling

Baden in een luxe uitstraling. Dat effect geeft het verwerken van marmer in de badkamer. Marmer wordt al sinds de begin van onze jaartelling gebruikt voor badkamers. En niet voor niets. Marmer is door z’n samenstelling en het gesloten oppervlak, een uiterst hygiënisch en makkelijk schoon te houden materiaal wat een leven lang meegaat. Het gebruik van marmeren tegels in de badkamer creëert een uitstraling die met geen enkele ander materiaal te verkrijgen is. Exclusief en persoonlijk, door eindeloze combinatiemogelijkheden van kleuren en afwerkingen.

Het onderhouden van uw badkamer

Het onderhoud van marmer in de badkamer is eigenlijk niet anders elke andere badkamer. Voor het in gebruik nemen van de badkamer verdient het aanbeveling om het marmer te impregneren, waarmee het materiaal nog beter beschermd is tegen vuil en bovendien waterafstotend. Marmeren tegels in de badkamer zijn gemakkelijk schoon te maken met een dweil met warm water en edelzeep of allesreiniger. Het enige wat moet worden vermeden is het gebruik van azijn of andere zuurhoudende materialen (zoals HG kalkverwijderaar of voegenreiniger) bij het schoonmaken. Azijn is zuur en daardoor uitstekend geschikt om kalk te verwijderen, maar het zorgt er tevens voor dat het marmer dof wordt. Als u hier maar een beetje op let, dan behoudt u de mooiste badkamer voor t leven. Marmer leeft en verveelt nooit.

Voor iedere vraag omtrent marmer op maat, neem gerust contact met ons op om naar onze mogelijkheden te vragen, wij helpen u graag.

Zie hieronder een impressie hoe onze marmer in een badkamer eruit kan zien

LAAT U TERUGBELLEN VOOR DIRECT ADVIES

Bel mij terug

Stuur ons direct een whatsapp bericht!
Verzenden